Fizetési módok

Válassza ki az önnek megfelelő fizetési módot.


Bankkártyás fizetés: ez a legkényelmesebb és leggyorsabb módja a vásárlásnak. Teljesen biztonságos mivel az egész folyamat a Servired (Visa International) közreműködésével zajlik, így mindíg a legújabb biztonsági megoldásokat alkalmazva garantálják a bankkártya adatainak védelmét.

Banki átutalás vagy befizetés bankszámlára: amennyiben ezt a fizetési módot választod küldünk neked egy emailt a vásárlásod befejeztével, amiben megadjuk az átutaláshoz szükséges adatokat. A közlemény rovatba minden esetben be kell írni a nevet és a rendelés azonosítóját. A megrendelt termék három napig (munkanapok) lesz lefoglalva.
 

Paypal: Amennyiben Paypal számláddal kívánsz fizetni ez egy gyors és biztonságos módja a fizetésnek, így semmilyen formában nem osztod meg velünk a pénzügyi adataidat.
A Paypal által alkalmazott, a többi fizetési módhoz képest magas jutaléknak köszönhetően Paypal-os fizetésnél felszámolunk 2%-ot a rendelésed végösszegére. Ha 100 Euro értékben rendeltél akkor 102 Euro lesz a végösszeg.
Emlékezz rá, hogy a bankkártyás fizetés teljesen megbízható és nem jár extra költséggel.